‘DE KLANT IS KONING”

Van : Jun 19, 2018 Tot : Nov 24, 2018

Niet alleen Leeuwarden maar heel Friesland bruist!

In het kader van de Culturele Hoofdstad LF 2018 kunt u in Veenklooster aanschuiven bij een bijzonder diner waar de vergeten groentes uit de tijd van het bezoek van  koning Willem III  aan Veenklooster (1873) centraal staan.

Maar er is meer in Veenklooster: Galerie Noordvleugel.

Galerie Noordvleugel kunt u vinden in de Noordvleugel van de eeuwenoude Fogelsangh State, een voormalige verblijfplaats van vorsten en landheren temidden van een schitterend 19e eeuws wandelpark met oude bomen, kronkelpaden en grillige vijverpartijen.

Een galerie die er mag zijn:  in het jaar 2017 uitgeroepen tot 1 van de beste 10 galerieën van Nederland!

 

In de nieuwe expositie “De Klant is Koning” schuift u niet aan bij een bijzonder diner maar wordt u rondgeleid langs prachtige kunst van maar liefst 12 verschillende kunstenaars.

In de warme sfeer van de galerie kunt u genieten van de prachtige schilderijen  van Paul Christiaan Bos, Ahmad Haraji, Peter Durieux, Patrick van der Linde, Max de Winter, Gabriel Gressie, Louise de Winter, Dick van Heerde,  Gerrie Wachtmeester en Meg den Hartog.

Maar ook mooie bronzen beelden van Romee Kanis en natuurfotografie (met teksten) van Annita Hoekstra.

 

U kunt “aanschuiven” bij deze prachtige nieuwe expositie “De Klant is Koning” vanaf vrijdag 22 juni 2018.

 

Galerie Noordvleugel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur. Adres: Kleasterwei 1 in Veenklooster.

Deel dit bericht met je vrienden: