geplaatst op Wednesday-25-October-2017 door:Bosma

Romke Kooyenga opent de nieuwe expositie “Ritselende Bladeren & Gouden Licht”Onder grote belangstelling heeft Romke Kooyenga van de Kooyenga Groep, samen met zijn echtgenote Silvana, de nieuwe tentoonstelling “Ritselende Bladeren & Gouden Licht” bij Galerie Noordvleugel op zaterdag 21 oktober op feestelijke wijze geopend.  Het echtpaar deed het geweldig en had zich echt verdiept in de deelnemende kunstenaars. Voor elke kunstenaar was er een persoonlijk woord en bovendien een heerlijk cadeau.


Op de tentoonstelling is indrukwekkend werk te zien van de kunstschilders Paul Christiaan Bos, Gabriel Gressie, Ahmad Haraji, Patrick van der Linden, Brita Seifert, Annita Hoekstra (foto's), en Romee Kanis (bronzen beelden). De tentoonstelling “Ritselende Bladeren & Gouden Licht” duurt tot het einde van het jaar.


Galerie Noordvleugel uit Veenklooster is de laatste jaren uitgegroeid tot hét kunsthuis van het Noorden en is niet voor niets verkozen tot één van de beste 9 galerieën van Nederland in 2017. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur. Er is alle gelegenheid voor een kopje thee of koffie en men kan er genieten van een echte Engelse high tea.


www.galerienoordvleugel.nl Kleasterwei 1 9297WR Veenklooster 0511-442436


 


  

← Terug naar nieuwsoverzicht